NoppiOppi

Haluaisitko mukaan ohjaukseen osakesijoittamisesi käynnistämiseksi tai vauhdittamiseksi? Järjestämme NoppiOppi 2:sen seuraavan kerran keskiviikkona 17.4.2019.    

Ohjaus kestää runsaat 2 h, alkaen klo 17.00 ja silloin on tarjolla myös kevyttä iltapalaa kahvin kera.

NoppiOppi 2: Syventävää tietoa jo hieman kokeneemmille osakesijoittajille, jotka kaipaavat pidemmälle vietyä tietoa ja tukea. Vetäjänä Pia Bertling.

Paikka: Suomalainen Klubi, Kansakoulukuja 3, 5 krs., 00100 Helsinki.

NoppiOppi -illan hinta on 95,00 euroa, sisältäen tarjoilun ja alv:n. Naulakkomaksu 3 euroa maksetaan vahtimestarille. 

Voit ilmoittautua mukaan maksamalla osallistumisesi verkkokaupassa (mikäli linkki ei aukea koneellasi, voit kopioida sen selaimesi viestikenttään): 

https://holvi.com/shop/wScw87/

NoppiOppi 1: aloitamme alkeista. Osakesijoittamisen taustat, strategia, toimialat, yritysten analysointi ja muu oleellinen tieto onnistunen osakesijoittamisen aloittamiseen ja jatkuvaan kaupankäyntiin. Vetäjänä yli 30 vuotta sijoittamista harrastanut Marja-Leena Haapanen. Tulossa piakkoin. 

Mikä NoppiOppi? Nimi juontaa Naisten Oman Pörssiklubin lyhenteestä NoP.  Vakiintuneeseen käytäntöön on muodostunut ilmaisu “me Noppilaiset, tai “me Nopit”, joten NoppiOppi syntyi luonnostaan ilman pusertamista. Ja niinpä se on helppo ottaa käyttöön laajemminkin. Niinkuin vaikkapa “Me NoppiOppilaiset”.

VOIT MYÖS TILATA LAHJAKORTIN POSTITSE:             

marja-leena.haapanen@investock.fi.