Naisten Oma Pörssiklubi

Vihdoinkin Suomessa, naisille oma sijoitusyhteisö:

Naisten Oma Pörssiklubi!

 Klubi kokoontuu 10 kertaa vuodessa ja silloin perehdymme osakesijoittamisen supermielenkiintoiseen maailmaan samanhenkisessä seurassa.

Klubi-illoissa seuraamme mielenkiintoisia luentoja paitsi sijoittamisesta ja taloudesta, myös  ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä. Analysoimme pörssiyrityksiä ja keskustelemme sijoittamisesta laajemminkin. Pelaamme ehkä Mah Jongia, bridgeä tai biljardia ja jokaisena iltana  nautimme Royal Ravintolan valmistaman kolmen ruokalajin herkullisen illallisen.

Klubi-iltoina tapaamme Pörssitalossa Helsingissä.   

Seuraava klubi-iltamme on tammikuussa. Tule mukaan! Täytä jäsenhakemus, vain hyväksytyillä ja jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on pääsy klubille.

Täytä jäsenhakemus täällä!

 


Naisten Oma Pörssiklubi mediassa

Katso Naisten Oman Pörssiklubin perustajan haastattelu MTV:n Huomenta Suomessa klikkaamalla kuvaa

 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/naiset-perustavat-oman-porssiklubin-olkoon-tama-hyva-sisar–kerho–ilman-vastakkainasettelua/7KNmfFN3      Mikäli sivu ei aukea klikkaamalla, saat jutun näkyviin kopioimalla osoitepalkissa olevan osoitteen omalle koneellesi.  

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/porssiklubi-ei-huoli-naisjasenia-mutta-nyt-sille-on-vaihtoehto/?shared=1767165-58b65002-999       Mikäli sivu ei aukea klikkaamalla, saat jutun näkyviin kopioimalla osoitepalkissa olevan osoitteen omalle koneellesi.