Mediassa

Mikäli linkit eivät aukea, kopioi osoite verkkosivulle: 
https://www.ksml.fi/talous/Kauppalehti-Naiset-perustaneet-oman-p%C3%B6rssiklubinsa/1078729
https://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/marja-leena-perusti-naisille-oman-porssiklubin-naiset-pelkaavat-olevansa-tyhmia-ja-miesten-nujertavan-heidat/6675968#gs._0XjGUM
https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/porssiklubi-ei-huoli-naisjasenia-mutta-nyt-sille-on-vaihtoehto/

 

Naiset perustavat oman Pörssiklubin: “Olkoon tämä hyvä sisar -kerho, ilman vastakkainasettelua” 27.11.2017 12:57 | Päivitetty 2.12.2017 14:06

Naiset ovat perustaneet oman Pörssiklubinsa, joka kokoontuu Helsingin Pörssiklubin tiloissa.
Yksityissijoittajat Marja-Leena Haapanen ja Tuula Boren ovat perustaneet naisten oman Pörssiklubin. Kyseessä on naisten sijoitusyhteisö, joka kokoontuu Helsingin Pörssiklubin tiloissa noin kymmenen kertaa vuodessa.

Perustaja Haapanen korostaa, että klubi on perustettu sulassa sovussa Helsingin Pörssiklubin kanssa, joka ottaa vain miesjäseniä. Haapanen kuitenkin myöntää, että olisi liittynyt jäseneksi Helsingin Pörssiklubiin, jos se olisi ottanut naisjäseniä.

“Nyt päätimme perustaa oman.  Vain 107 vuotta myöhemmin kuin Helsingin Pörssiklubi, teemme siis historiaa. Olkoon tämä hyvä sisar -kerho, ilman vastakkainasettelua ja ilman poliittisia tarkoitusperiä”, sanoo Haapanen. Miesjäseniä ei siis naisten klubiin oteta.

“Minua harmittaa vastakkaisasettelu miehet vastaan naiset. Tottahan työ- ja liike-elämässä pitää olla tasa-arvo, mutta verkostoissa kerhoja voivat perustaa ketkä tahansa yhdessä”, sanoo Haapanen.  Jäsenanomuksia voi Haapasen mukaan toimittaa klubille aivan lähiaikoina.

Naisten oma Pörssiklubi vastaa naisten kovaan sijoittamisinnostukseen.

“Keskustelemme klubi-illoissa pörssisijoittamisesta ja muusta sijoittamisesta, pörssiyhtiöistä ja nautimme vierailevien luennoitsijoiden esityksistä, jotka voivat olla myös muista mielenkiintoisista ja ajankohtaisista asioista kuin sijoittamisesta.”

Haapanen on toiminut yksityissijoittajana 30 vuotta ja hän pitää naisille sijoittamisen luentoja. Työelämässä hän toimi muun muassa travel managerin tehtävässä Fazerilla. Hän jäi eläkkeelle osakesalkkunsa turvin alle 60-vuotiaana.

“Pelaamme klubi-illoissa ehkä bridgeä tai biljardia myös ja nautimme samanhenkisestä seurasta”, Haapanen sanoo. Yhtiökumppanina toimii optikkoyrittäjä Tuula Boren, yksityissijoittaja hänkin.

Avajaisia vietetään kutsuvierastilaisuutena 4. joulukuuta. Avauspuheen pitää Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Huisman.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/naiset-perustavat-oman-porssiklubin-olkoon-tama-hyva-sisar–kerho–ilman-vastakkainasettelua/7KNmfFN3

Sijoittaminen on tosi hottia! Marja-Leena Haapanen rohkaisee naisia hoitamaan raha-asiansa itse

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/naiset-perustavat-oman-porssiklubin-olkoon-tama-hyva-sisar–kerho–ilman-vastakkainasettelua/7KNmfFN3  Artikkeli aukeaa klikkaamalla tai kopioimalla osoite.

Artikkeli Vantaa -, Länsiväylä ja Helsingin Uutiset -lehdissä. Klikkaa otsikkoa lukeaksi lisää.

———

Kaikki alkoi sattumasta

Artikkeli Viva -lehdessä helmikuu 2017, lue lisää klikkaamalla ylläolevaa otsikkoa.

VIVA

———

Nainen sijoittajana

YLE TV1 ja radion uutiset. 

Yle TV 1:n ja radion uutiset, tv-video alkaa kohdasta 04.37.

———
Arvopaperi -lehti helmikuu 2017

Marja-Leena Haapanen syttyi sijoittamiseen

Naisten sijoitusiltojen järjestäjä hakee salkkuunsa vain hyvämaineisia yrityksiä.

Kuva: Outi Järvinen

Marja-Leena Haapanen syttyi sijoittamiseen

Miten sijoittaminen alkoi?

”Intohimoinen sijoittaminen alkoi työkaverin tokaisusta kahvitauolla 1990-luvun lopulla. Hän sanoi, että osta Comptelia. Pyysin häntä kertomaan lisää ja innostuin.”

Luonnehdi itseäsi sijoittajana

”Haen vakautta ja kassavirtaa eli osinkoja. En halua jännitystä niin, että sijoittaisin johonkin, mitä en ymmärrä. Minua kiinnostavat arvoyhtiöt ja yritykset, jotka tuovat vakautta. Omistan myös joitain kasvuyhtiöitä, mutta ne ovat toimialoilla, joita itse ymmärrän entuudestaan.”

Mitä periaatteita noudatat sijoittajana?

”Sijoitan yrityksiin, jotka ovat maineeltaan hyviä, koska sellaiset yritykset menestyvät. Yrityksen täytyy olla eettisesti kunnollinen. Ihmisiä ja eläimiä on käsiteltävä oikeudenmukaisesti. Ympäristöasiat ovat isoja asioita. Hyvä yritys maksaa myös verot Suomeen kiertelemättä ja kaartelematta.”

———–

Tamperelainen

Taloudellista turvaa, jännitystä, samanhenkisiä tuttavia…– “Osakesijoittaminen sopii erityisesti naisille”

Artikkeli Tamperelaisessa 10.2.2016. Lue lisää klikkaamalla ylläolevaa otsikkoa.

———–

artikkeli-kp24-sijoitusilta-20151019

Investock, KP24

KP24, 19.10.2015, Sijoitusilta naisille Kruununvoudintalolla

————–

Investock, Kauppalehti

Investock, Kauppalehti

KL Hanna Eskola

—————-

artikkeli-talouselama-osakkeita-20150329

Investock, Talouselämä

Talouselämä, 29.3.2015, Vain osakkeita, kiitos